Våra produkter och tjänster

Som vi tidigare nämnt inriktar vi oss först och främst på trämöbler. De flesta av möblerna som vi restaurerar har vi antingen köpt billigt på auktion men de har blivit allt vanligare att folk skänker diverse möbler till vår butik. Varje möbel som vi får in arbetar vi med för att få fram en unik känsla och ingen möbel är den andra lik. Det finns ingen begränsning på vilken sorts möbler vi restaurerar utan det är allt från nattduksbord, pallra och soffbord till stora garderober, soffor eller hallmöbler.

Produkter på lager

De flesta av de färdigställda möblerna går att finna i vår butik i centrala Västerås, men då lokalen är ganska liten så har vi en stor del av möblerna i vårt snickeri. För att du som kund ska kunna se alla möbler har vi löst detta genom att ta ett kort på alla möbler och vi visar dem i en pärm i vår butik. Vi tar även ett kort på alla möbler som vi har restaurerat och sålt för att du ska se vad vi har gjort och vad vi kan göra.

Sätt din personliga prägel

I butiken hittar du även bilder på möbler som vi ännu inte har hunnit restaurera. Detta ger dig den unika möjligheten att förhandsboka en möbel och komma med egna förslag på idéer om hur just du vill att din möbel ska se ut. Om du har en möbel hemma som du skulle vilja restaurera kan du ta med den till oss. Antingen har du en klar och tydlig bild över hur du vill att din möbel ska se ut, eller så kan vi diskutera tillsammans och komma fram till bästa möjliga lösning. Varför inte ta en titt i pärmen med de möblerna som vi redan restaurerat för lite inspiration?

Inspirationskvällar

Utöver detta har vi också inspirationskvällar fyra gånger per år. Temat varierar men det är alltid baserat på heminredning och restaurering av möbler. För en liten summa pengar är du välkommen att delta på en kväll där vi håller en kurs i restaurering av gamla möbler och vi avslutar alltid våra inspirationskvällar med en mindre workshop. I vår workshop får deltagarna möjligheten att arbeta praktiskt med restaurering av trämöbler, lära sig klä om olika möbler eller skapa annan inredning för hemmet. Föranmälan är obligatorisk för inspirationskvällarna och du kan anmäla dig i vår butik eller kontakta oss via telefon eller mail.