Smidiga och vackra lösningar

Vi två håller, som ni säkert redan vet, mestadels på med träprodukter i form av främst möbler. Men det är mycket mer än enbart trä och möbler som inspirerar oss och som vi är intresserade av. Vi har en verksamhet som utvecklas, och vi vill gärna ta nya steg mot en ny marknad för att kunna erbjuda våra kunder ett bättre utbud och en bättre helhetslösning. Vi är också vana av att hålla i inspirationskvällar, och där har ett ämne kommit upp för oss väldigt många gånger. Ämnet är kakeldekor och hur det kan användas.

Faktum är att kakel på flera sätt och vis inte nödvändigtvis tillhör enbart köket och badrummet. Kakel är en så användbar produkt som passar i många olika lägen, och eftersom det är så lätt att variera är det också lätt att skapa konstverk av det på flera ställen runt om i hushållet. Att kakla delar av en möbel har väl ingen kanske hört talas om, men det är något som vi har provat på med väldigt lyckade resultat.

Vi beställer det kakel som vi använder från Kakelgallerian. Med kakeldekor i våra ägor blir kreativiteten hos oss större, eftersom att vi får en så pass mångsidig produkt att arbeta med. Vårt arbete med kakeldekor har gjort att vi gärna vill syssla mer med just sådant, vilket betyder att vi planerar en kakelkonstdel av vår verksamhet, där vi hjälper våra kunder att skapa väggar av fantastiska mönster och former med hjälp av kakel! Vi hoppas att det kommer tas emot med öppna armar och av de inledande reaktionerna vi fått så verkar vi vara på rätt väg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*