Om oss

Vi som driver Jede Design är två unga kreativa tjejer som heter Jenny och Desirée. Vi träffades när vi var tonåringar och insåg snabbt att vi både hade ett stort intresse i att restaurera möbler. Till en början restaurerade vi bara våra egna möbler som fanns i hemmet, men så småningom började vänner be oss om hjälp med att fixa deras möbler. Efter ett tag fick vi fullt upp och vi insåg att de faktiskt fanns en affärsidé bakom vårt intresse. Då ingen av oss tidigare hade startat ett företag var det en skrämmande utmaning som stod framför oss, men vi valde att chansa. Vi började med att söka efter en lokal och under tiden restaurerade vi så många möbler vi bara kunde, för att ha något att fylla lokalen med när den väl öppnade.

Snickeriet

Snickeriet där vi spenderar flera timmar i veckan är idag beläget ett stenkast från staden. Detta fungerar även som ett lager för oss då tyvärr inte allt får plats i butiken. För att du som kund ska kunna se alla våra produkter har vi, utöver de möblerna vi har i butiken, en pärm med fotografier på möblerna som finns på vårt lager. I den pärmen har vi även bilder på kommande projekt, så om du ser en orestaurerad möbel som du gillar kan du boka den i förväg. Förhoppningarna om framtiden är att få tag på en större lokal så att vi kan restaurera möblerna på plats, så att du som kunde kan få en inblick i processen.

Butiken

Den 16 juni 2012 kunde vi äntligen, med skräckblandad förtjusning öppna vår väldigt efterlängtade butik, Jede Design. Vi känner oss otroligt lyckligt lottade att få jobba med något vi älskar och få möjligheten att inspirera andra som gillar inredning och restaurering av möbler. Vi jobbar hela tiden med att förbättra vår butik. I arbetet med butiken har vi strävat efter att få en intim och mysig känsla i butiken. Vi vill att kunderna ska känna sig hemma i vår butik och att de ska vilja komma förbi och umgås, även om de inte för tillfället är på jakt efter en ny möbel. Så om du har vägarna förbi, kom gärna in på en kopp kaffe och sen skopa inspiration.