Nymöbelsinvestering

Restaurera är bra, men ibland så måste man även kosta på sig att köpa nytt, och vi har just nu gjort det. Men det handlar också om en typ av möbel som vi inte kan restaurera: kontorsstolar. En kontorsstol i trä skulle ju helt enkelt inte fungera speciellt bra. Vi har ju ett litet kontor och sitter där rätt så mycket faktiskt – det är mycket administration att sköta, eller att sitta vid datorn och designa lite eller… ja mycket kontorsgöra helt enkelt, och då krävs det en bekväm och ergonomisk stol att sitta på. Vi bestämde oss helt enkelt för att vi behövde en ny och bra kontorsstol att sitta på och det har vi nu. Skillnaden är faktiskt enorm.

RagnarVi ville dock inte kosta på oss alltför mycket, eftersom vi inte har SÅ stora resurser, så det blev en rätt så enkel och billig modell. Den är ändå rätt snygg tycker vi, på ett ganska klassiskt vis. För visst är det lite sinnebilden för en kontorsstol (kolla in bilden!). Lite kul är också att den heter ”Ragnar”. ”Nu går jag och sätter mig i Ragnar”, typ. Men bekväm är den och vi tror att våra ryggar kommer att tacka oss i slutändan. Att sitta obekvämt och oergonomiskt i flera timmar är ju helt enkelt inte hållbart. Så det var en bra och nödvändig investering där restaurering helt enkelt inte var ett hållbart alternativ. Vi lever som vi lär, men det finns ju gränser!

Den nya stolen köpte vi från www.chilli.se, och vi tror att den faktiskt kommer att göra att vi kan producera bättre saker åt våra kunder. Om vi mår bra så gör vi ett bättre arbete helt enkelt, och det är klart vi mår bättre om vi sitter i en bekväm stol när vi administrerar och designar och sådant. Det kommer knappast att bli en gigantisk skillnad, men en liten kvalitetsförbättring kommer det nog att bli. Hur som helst, det var allt vi hade att berätta för den här gången! Vi kommer tillbaka med ett nytt inlägg inom en inte alltför avlägsen framtid, när vi känner att vi har någonting nytt att berätta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*