Nya inspirationskvällar?

Det har gått ett tag sedan vår senaste inspirationskväll, något som vi inte är helt nöjda med. Därför planerar vi att dra igång dem igen, men är inte helt säkra på vad vi ska ha för tema. Bord och stolar har vi gått igenom tidigare, men där finns det definitivt saker att utveckla – det finns ju mängder med olika sorters bord och stolar. Men andra områden som vi funderar på är fåtöljer och soffor. Sådana är ju inte helt enkla att arbeta med, och kräver en hel del.

Ytterligare saker vi funderar på att ha som tema för våra kommande inspirationskvällar är byråer och skåp. Det finns en hel massa fina gamla skåp och byråer där ute, som det egentligen inte är något större fel på. Saker som det också är rätt så enkelt att fixa till – bara man vet hur man ska göra. Fixa till gamla byråer är också något som är riktigt roligt – något som vi mer än gärna vill visa.

Precis som tidigare kommer inspirationsdagarna att fungera som så att ni som besöker inte behöver göra någonting, utan det är Jede design som tillhandahåller allt som behövs vad gäller verktyg och material. Dessutom också självklart också fika.

Vi kommer givetvis att upplysa i god tid innan så alla som är intresserade kan boka en plats. Men vi vill också gärna höra från er – är det någonting som ni tycker att vi borde ha som ämne för en inspirationskväll? Vi är öppna för alla förslag (nästan, i alla fall)!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*