Lära oss hemligheterna

Vi arbetar mycket med att restaurera och bygga upp gamla möbler, och sofforna är inga undantag. Något som vi dock är fullständigt medvetna om är att vi inte har kunskaperna om det allra senaste under våra huvar. Vi vet inte hur moderna soffor faktiskt byggs, och det är därför som vi vill lära oss hemligheterna med dem, så att också de kan komma att bli delar av vårt sortiment i framtiden. Att vi sedan också kan erbjuda reparationer och fix på dessa nya soffor gör ju att vi kan bredda vårt tjänsteutbud betydligt. Så istället för att enbart bygga upp gamla möbler så kan vi också agera reparatörer, en väg att gå som kostar betydligt mindre än vad det skulle kosta med att köpa en ny soffa.

love-seat-1090458_640

Dekonstruera det moderna

För att ta reda på hur en modern soffa sitter ihop idag så har vi valt att använda en teknik som man ofta använder sig av som ingenjör. Det handlar om att få tag på något som man inte riktigt vet vad det är och sedan plocka isär det bit för bit för att förstå hur den fungerar och hur den är uppbyggd – för att sedan sätta ihop den igen. Det är det som vi håller på med just nu, genom att köpa in färdiga soffor, börja plocka isär dem och sedan sätta ihop dem igen. Detta arbete betyder att vi inte förstör sofforna som vi köper in, utan enbart lär oss mer om dem och hur de fungerar. Det som är intressant är att vi också upptäcker olika saker som man kan göra med sofforna, som inte gjorts på de vi köpt in för att göra dem både finare och bättre.

Ni är säkert fullständigt medvetna om att det finns mängder av olika typer av soffor. Det betyder att vi också måste kolla varje typ av soffor. Det är med andra ord ett gediget arbete som vi har framför oss, men det kommer samtidigt att vara väldigt lärorikt. Som det ser ut nu så har vi hunnit med att lära oss tre olika soffor, och den som sticker ut som den kanske svåraste utmaningen hittills är howardsoffan. Vi köpte soffan från http://www.insidemobler.se/ eftersom att de brukar vara duktiga på att hålla bra priser. Dessutom har de alltid det senaste i form av soffor, så det blev ett naturligt val. Denna howard soffa tog tid att montera ner, men det var verkligen intressant att se dess stomme och uppbyggnad. I den såg vi det moderna med en teknik som var alldeles briljant. Så vi får vara tacksamma – denna soffa har verkligen lärt oss mycket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*