Fira jubileum – tillsammans!

Det är först nu som vi har något att fira tillsammans, jag är Jenny. Dels så har vår gemensamma verksamhet att fira, men också det faktum att vi fyller år i samma månad. En månad som dessutom råkar vara den månaden som vi startade! Det är med andra mycket som finns att firas, och det gör vi såklart med att både bjuda in till fest här hos oss, och bjuda våra kunder och vänner på kalas! Den festen blir för verksamheten, men också för oss själva.

Men födelsedagsbarn ska ju också ha födelsedagspresenter, och även om vi ser vår lilla verksamhet som ett litet barn så vill ju också vi själva ha presenter, och vad passar egentligen bättre än att vi köper dem till oss själva? Det är ju vi som vet vad vi vill ha och på så sätt så kan vi garantera oss själva att vi blir nöjda med det vi får. Det kanske låter lite märkligt, men det är inte ofta som man fyller år och man får faktiskt unna sig ibland!

thomas-sabo

Bildkälla: Blingit.se

Både jag och Jenny är barnsligt förtjusta i att smycka ut oss med olika smycken, och en favoritdesigner som vi båda har är Thomas Sabo. Smyckena från Thomas Sabo är eleganta, samtidigt som de är väldigt lekfulla och producerade med bra fantasi. Därför passar det oss som handen i handsken och det är riktigt härligt att vandra runt i de smyckena. Därför kommer vi säkerligen att köpa något nytt från just Thomas Sabo, för det är samtidigt roligt att ha på sig saker från samma märke, speciellt när man jobbar tillsammans!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*